Tudatosweb

8 dolog amiben segít a kisvállalkozóknak a weboldal és facebook

2020-BAN A 16 ÉS 74 ÉV KÖZÖTTIEK 79 SZÁZALÉKA NAPONTA CSATLAKOZOTT A VILÁGHÁLÓHOZ ÉS EZ A SZÁM FOLYAMATOSAN NÖVEKSZIK
Tehát a magyarok többsége online van, ezért muszáj a vállalkozóknak is ha el akarják őket érni.
Az írás inkább a leendő vagy meglévő weboldal tulajdonosokra koncentrál, de a facebook része is jelölve lett.

weboldal készítés

1, Megjelensz a Goolge találatoknál.

🔍Mit csinálsz ha keresel egy terméket vagy szolgáltatást? Pontosan, beírod a googleba. Ha megfelelő keresőszavakra van optimalizálva az oldalad, onnantól éjjel nappal szállítja az új ügyfeleket, vásárlókat.

👎Facebook oldaladat csak akkor adja ki a google ha valaki vagy pontosan beírja vállalkozásod nevét, vagy arra fő tevékenységi körre keres, amit megadtál, pl: Autószerelőre megtalál a google, de műszaki vizsga felkészítés, olajcsere, megbízható szerelőre már nem. Edzőterem/ konditeremre megtalál, de személyi edző, szauna, gerinctréning stb.-re már nem…

Legjobb ha van weboldald és facebook oldalad is, több helyet elfoglalsz keresőben, nagyobb eséllyel kattintanak Rád.

weboldal készítés

2,Hitelesség, presztízs

A fogyasztók 40%-a nem bízik meg egy vállalkozásban, ha annak nincs online jelenléte. „Ezeknek egy oldalra se futotta?”
👍 Jó, ha legalább facebookon megtalálnak minket.

3,A weblap időt takaríthat meg

Nem kell mindenkinek egyesével bemutatnod magad, mivel foglalkozol, mik a termékeid… 
Unod megválaszolni ugyanazokat a kérdéseket, weboldaldon megtalálják a választ a „szokásos” problémáikra.
Egyik ügyfelem rengeteg telefont kapott, hogy pontosan mire is költhető a lakás felújítási támogatás, mióta fent van az oldalán jól látható helyen, már kevesebb a telefon és lehet rá hivatkozni.
🤏 Félig tudja a facebook is, Névjegybe sok információt megoszthatunk, de gyakori kérdések nincs, posztok pedig mivel ömlesztve vannak a régebbieket nehéz elérni

4,Félénk vásárló megszerzése

Ismersz olyan embert, aki nem szeret vagy mer telefonálni? Hiszen hiába van a google cégben egy műhely telefonszáma, ö írni fog vagy hívás előtt megnézi az oldalt, hátha előre választ kap a kérdéseire, nehogy butaságot kérdezzen a beszélgetés során.
🤏Facebook: lásd előbbi pont

 

5,Blog

Sokat tartalmat gyártasz, szakértője vagy egy témának? Mielőtt/ miután kiraktad facebookra, néhány kattintással Weboldadon is megjelenhet kategorizálva, és a google is meg találja majd. Ha szeretnéd minden kötelezettség nélkül kipróbálhatod mennyire egyszerűen szerkeszthető ma már egy weboldal.
👎 Google kereső egyik facebook írásodat se jeleníti meg, régi posztok elvesznek oldalad alján. Természetesen fb-re is töltsd fel írásaidat.

 

6,Versenytársaidnak is van

Miért adsz lehetőséget ügyfeleidnek, hogy máshoz menjenek?
👍 Facebookjuk is van, neked is kell…

 

7,Biztonság

A weboldal a tiéd, a saját tárhelyedhez nincs másnak hozzáférése, ha valami probléma lenne mégis, folyamatos biztonsági mentések miatt egyszerűen visszaállítható.
👎 A Facebook oldalad nem tiéd hanem a facebooké. Ha nincs szerencséd, rossz kezekbe kerül a jelszavad és követőidet elkezdik napszemüveges, papucsos, sex chates dolgokkal zaklatni, jobbesetbe pár hétre, rosszabba örökre buktad az oldalad.

 

8,Hatalmas megtérülési lehetőség

Gondolkoztál azon egy visszatérő ügyfél mennyi haszonnal jár neked? Megtalál a weben és holnaptól a te termedben veszi a havi bérletet az 12x 14.000Ft évente… Ennél a példánál az első vásárló visszahozta az oldal árát, a második pedig már színtiszta haszon. Természetesen nem évente 1 hanem havi, heti napi új vásárló cél a weboldallal. 
Egy weboldal költségei: 1x díja az elkészítés, ami ha jól választunk szakembert a 100% os elégedetségi garancia miatt pont olyan lesz ami nekünk kell. (Micsoda szerencse, hogy épp egy ilyen oldalon olvasol cikket😉)Második évtől pedig csak a tárhelyet kell fizetnünk ami havi 900ft és kész ,fél pizza árából jelen vagyunk digitálisan.🍕😎

Kérj ingyenes online megbeszélést és ajánlatot

A beszélgetés teljesen ingyenes, nincs mit veszítened, ráadásul a tanácsok mellett, ha kéred egy demo weboldalt is kapsz, hogy élőben lásd miről beszélünk.